• +45 123 45 67
  • info@phantomfilm.no

Rentals

Sony f55

Sony har lenge vært den ubestridte lederen i mange kategorier av 4K-produkter, særlig innen digital kino. Selskapets linje med SXRD 4K-projektorer sammen med sine XBR 4K Ultra HDTV har satt stangen i bransjen. Selvfølgelig som 4K har fortsatt sin økning i popularitet, har Sony sett mer konkurranse, men PMW-F55 CineAlta 4K digitalt kino-kamera har ennå ikke blitt overgått og forblir toppen av 4K digitale produksjonskameraer.

Det gamle ordtaket kunne ikke være mer sant med F55, “du får det du betaler for”. F55 er de beste pengene kan kjøpe, men det er ganske investeringen. Fra et funksjonsmessig synspunkt er F55 en kinematograferdrøm.

Den skyter i innfødt 4K-oppløsning, har et utrolig 14 stopp med dynamisk rekkevidde med høy følsomhet og lav støy, den er i stand til å fange RAW 4K og 2K opptak og har en global lukker. Super 35mm bildesensoren i F55 er øverst i sin klasse og gir uberørt bildekvalitet. Sony har skapt F55 som det perfekte fundamentet for et allsidig, modulært system som er ideelt for enhver filmfotograf med budsjettet. Hvis du har råd til det, er F55 for tiden det beste 4K-kameraet du kan kjøpe.